BINE ATI VENIT


      In cadrul uneia din cele mai extinse si mai moderne game de ferastraie cu lant si motouneltelor pentru arbusti veti gasi modele eficiente si usor de manevrat pentru utilizarea profesionala solicitanta precum si pentru activitatea in timpul liber de acasa.
      Performantele superioare, greutatea scazuta si solutiile bine gandite va asigura maximizarea capacitatilor - in mod confortabil si sigur. Capacitatea utilajului, precum si dumneavoastra.


      In cadrul gamei extinse de motounelte pentru taiat arbusti, trimmere si motounelte pentru gard viu veti gasi unelte care va usureaza munca si va imbunatatesc rezultatele, fie ca sunteti angajat pentru intretinerea parcurilor si gradinilor, fie ca lucrati in gradina de acasa in timpul dumneavoastra liber.


      Intretinerea profesionala a parcurilor si crearea de noi suprafete cu gazon sunt lucrari care solicita utilajele de profil. Folosirea acestora trebuie sa fie usoara, trebuie sa isi indeplineasca sarcinile astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra mai mult asupra rezultatelor decat asupra functionarii lor.
      Ele trebuie sa faca fata cerintelor dumneavoastra astfel incat sa puteti lucra profitabil, fara intreruperi inutile, oricand aveti nevoie. Pur si simplu, ele trebuie sa fie de partea dumneavoastra.


      Nu trebuie sa aveti o gradina extrem de mare pentru a va bucura si a utiliza adecvat un Rider sau un tractor. Dispunem de o gama larga de modele de masini, atat pentru utilizare casnica cat si profesionala.


      In realitate, nu exista doua tipuri de gazon identice, iata de ce sunt necesare masini cu caracteristici si capacitati variate. Din acest motiv, gama noastra include masini care satisfac teoretic orice cerinta de taiere. Cu masina corespunzatoare, lucrul devine mai usor si rezultatele mai bune.


      Perii industriale adaptate tuturor operatiilor de prelucrare a suprafetelor. Perii rotative pentru scule portabile electrice si pneumatice si pentru masini fixe.

Vizitatori Free Hit Counter