Accesorii si echipamente de protectie

      Pentru compania Husqvarna, unul dintre cei mai mari fabricanti de utilaje pentru ingrijirea padurilor, parcurilor si gradinilor, este firesc sa produca o gama completa de echipamente de protectie, piese de schimb, accesorii precum si alte unelte si scule necesare pentru desfasurarea in conditii bune a activitatii dumneavoastra curente. Factori ca: ergonomie, usurinta in exploatare, ecologie, calitate si siguranta, sunt la fel de importanti pentru noi atunci cand proiectam si realizam produse din acest segment, ca si atunci cand proiectam orice alt produs din gama de utilaje si masini pentru exterior. Toate echipamentele de protectie si accesoriile pe care le comercializam au fost testate temeinic si aprobate in conditii de lucru reale.


      Echipamente de protectie sigure, scule functionale si accesorii fiabile sunt esentiale pentru oricine. Acordam acelasi grad de atentie si dovedim aceeasi tenacitate in proiectare pentru dezvoltarea de echipamente de protectie la fel ca pentru dezvoltarea utilajelor de padure si gradina. Continua modernizare si dezvoltare a gamei de produse precum si testarea lor cu maximum de atentie ne-a facut sa intelegem adevarata valoare a calitatii. Puteti fi pe deplin convinsi ca in momentul in care ati ales Husqvarna, ati ales calitatea. Lunga noastra experienta ne-a invatat sa producem echipamente de protectie functionale, sigure si confortabile.

Accesorii pentru doborarea arborilor


      Detinem o gama larga de unelte pentru doborare: topoare, clesti, carlige si alte accesorii pentru lucrari forestiere. La fel ca celelalte produse ale noastre, acestea sunt dezvoltate pe baza cerintelor utilizatorilor profesionisti in ceea ce priveste functionalitatea, fiabilitatea si ergonomia. Clestii de ridicare, carligele si barele de rupere au design-uri bine testate, sunt usoare si sunt dotate cu manere ergonomice.


Sine de ghidaj si lanturi
Husqvarna dezvolta sine de ghidaj si lanturi care functioneaza optim impreuna cu ferastraiele. Toate acestea va ajuta sa lucrati mai eficient si cu mai putin efort.


Imbracaminte de protectie
Cand concepem imbracamintea noastra de protectie, aplicam aceleasi principii ca in cazul dezvoltarii produselor noastre. Noi ii ascultam pe profesionisti si lasam cerintele acestora sa stabileasca standardul de functionare si siguranta.


Canistra combinata
Capacitate: 6 litri de benzina si 2,5 litri de ulei pentru lant. Recipientul de carburant prezinta o protectie la supraumplere. Suporturi pentru pile si unelte.


Uleiuri
Husqvarna dispune de o gama atent dezvoltata de uleiuri si lubrifianti speciali pentru ferastraie cu lant, echipamente de taiere si motoare.


Cutite
Cutitele si echipamentele de taiere Husqvarna sunt special adaptate la masinile noastre, pentru a asigura rezultate perfecte.


Cap pentru motounealta de elagaj 45
Face parte din noua serie de capuri pentru motounelte de elagaj Husqvarna. Alimentare semi-automata, pentru productivitate inalta si operare eficienta.