Produse Husqvarna

MOTOFERASTRAIE

      Fiecare model este proiectat astfel incat sa raspunda celor mai inalte standarde de functionalitate, durabilitate si manevrabilitate, conform cerintelor utilizatorilor profesionisti. Aceasta insemna ca au un raport excelent putere-greutate, iar toate modelele au si un inalt grad de integrare al dispozitivelor de siguranta si de protectie a muncii.


Detalii
Air Injection
purificarea aerului.
Low Vib
sistem de amortizare a vibratiilor.
Smart Start
pentru pornire mai usoara.

      Gama noastra extinsa de ferastraie este completa, incepand cu ferastraie puternice, de mari dimensiuni pentru doborarea profesionala a arborilor pana la motouneltele pentru ingrijirea arborilor cu greutate redusa, pentru curatarea crengilor. Toate modelele reprezinta modul Husqvarna de a combina intotdeauna inalta performanta cu prietenia deosebita fata de utilizator - conform cerintelor lui.RIDERE SI TRACTOARE

      Riderele si tractoarele noastre sunt utilaje multilaterale, eficiente si confortabile si reprezinta o solutie convenabila daca doriti sa transformati munca grea necesara pentru ingrijirea gazonului intr-o adevarata placere.
      Gama noastra larga de modele contine versiuni cu transmisie continua hidrostatica, ce determina functionarea motorului la turatie optima, indiferent de viteza de deplasare. Unele modele utilizeaza pentru masa de taiere sistemul BioClip, care toaca marunt iarba taiata dispersand-o pe sol.
      Rider-ele Husqvarna demonstreaza conceptia inovatoare a companiei in domeniul masinilor de tuns gazonul. Mesele de taiere montate frontal asigura o raza de actiune maxima si sistemul de directie articulata confera o manevrabilitate unica. Prin gama extinsa Husqvarna se intelege ca puteti alege modelul si dimensiunea potrivita pentru fiecare lucrare si fiecare utilizator.
Detalii
E-Tech
putere mare, emisii reduse!
Low Vib
sistem de amortizare a vibratiilor.

      Prin gama extinsa Husqvarna se intelege ca puteti alege modelul si dimensiunea potrivita pentru fiecare lucrare si fiecare utilizator.
Protectie pentru auz cu radio inclus, oferita gratuit la fiecare achizitie.


MASINI SI UNELTE PENTRU INGRIJIREA GAZONULUI

      Nu exista doua tipuri de gazon identice. Iar necesitatile in vederea tunderii acestora sunt puternic individualizate. Pentru a asigura un rezultat perfect, indiferent de tipul de gazon si de cerintele proprietarului, Husqvarna dispune de o gama extinsa de masini de tuns eficiente care economisesc efortul.
      Un trimmer este indispensabil, pentru finisarea locurilor in care o masina de tuns gazonul nu poate ajunge, precum si pentru tundere si curatare in jurul straturilor de flori.