Masini de tuns gazonul

      Gama Husqvarna de masini de tuns gazonul este atat de cuprinzatoare incat puteti fi sigur ca veti gasi cel putin un model care sa corespunda pe deplin nevoilor dumneavoastra. Masinile Husqvarna de tuns gazonul au motoare eficiente si fiabile, iar comenzile si manerul starter sunt amplasate ergonomic, la o inaltime convenabila, astfel incat sa nu fie nevoie sa va aplecati pentru a porni motorul. Caracteristicile comune fiecarui model sunt usurinta in exploatare si intretinere, precum si rezultatele optime - gazonul este taiat uniform.
Unele dintre modele utilizeaza procedeul BioClip, prin intermediul caruia iarba este tocata marunt si ramane in gazon, unde se descompune si se transforma in ingrasamant. Altele utilizeaza procedeul TrioClip, care permite alegerea uneia dintre cele trei metode de taiere a ierbii: colectare, evacuare sau BioClip (fertilizare). Anumite modele dispun de sistemul ACS, care utilizeaza un jet puternic de aer pentru a se asigura ca iarba taiata va ajunge in colector.
      Cateva dintre masinile autopropulsate au variator continuu de viteza, pentru a permite utilizarea performantelor optime ale motorului in procesul de taiere si, in acelasi timp, adoptarea unor viteze de deplasare diferite.

Royal 153S B&S Quantum XRM 60 4.4 kW / 6.0 hp
M48 B&S Q 45 3.3 kW / 4.5 hp
R147S B&S HQ45 2.9 kW / 4.0 hp
Royal 47RC 1000W / 1.34 CP 46 cm / 18"